Cercle Brugge Forum - Registratie

Door het bezoeken van “Cercle Brugge Forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Cercle Brugge Forum”, “https://www.cerclebruggeforum.be”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Cercle Brugge Forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Cercle Brugge Forum”. Blijf je gebruik maken van “Cercle Brugge Forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “Cercle Brugge Forum” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Cercle Brugge Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “Cercle Brugge Forum” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.
GDPR/AVG

Onderaan deze site kunt u een link terug vinden naar het Privacy- en Cookiebeleid van Cercle Brugge Forum, of door hier te klikken.

Naast bovenstaande zal Cercle Brugge Forum ook alle IP adressen waarmee berichten gepost worden opslaan. Afhankelijk van je voorkeuren kunnen we ook emails sturen naar jou, dit ter beveiliging van je account.
Cercle Brugge Forum zal nooit uit zichzelf emails sturen zonder goedkeuring.

De gegevens die je ingevuld hebt tijdens de registratie worden louter gebruikt voor de functionaliteit van het forum, met uitzondering van de voorkeur voor ploeg. Deze gegevens worden nergens anders voor gebruikt, en zullen ook nooit worden doorgegeven aan een derde partij.

De informatie die u zelf verspreid in het forum, wordt aanzien als publiekelijke informatie, en kan geïndexeerd worden door zoekmachines en archiefmachines.

Door te klikken op "Ik ga akkoord met deze voorwaarden" gaat u ook akkoord met dit beleid.